Thursday, January 13, 2011

DOWN

I HATE BEING MYSELF..
USELESS...
IM NOTHING...


Dalam usia ku yang semakin meningkat...terkadang aku terfikir..ape yg aku ade??? saat usia begini..kawan2 aku..da ade kerja..they have their own career..they have their own money..they can do anything they want..and even some how they have their own family..they keep build up..tap aku???? ape yg aku ade??? menambah hutang di saat usia makin meningkat..menyusahkan mak dgn abah menanggung aku belaja yg tak abis2..menyusahkan en anip yg kene tgg aku??


Benci diri sndr..


Kenapa hidup aku menyusahkan org...aku bukan sesiapa utk di sayangi..aku tak de apa2 yg bole bg kebahagiaan...


Aku bukan kufur nikmat yg aku ada..aku cukup bersyukur dgn apa yg aku ade...tapi siapa aku utk menidakkan apa yg aku rasa??? 


sesungguhnya


"bibir tak bisa bicara bahasa rasa"


kerana aku


cuma


wanita biasa.....



maafkan aku..



sungguh aku KELIRU....



-_-

3 comments:

flymummy said...

tak salah punya rasa yg bisa..
sebab kita cuma manusia biasa..
cuma.... jangan cuma rasa sia-sia..
tp.. lakukan lah kehendak mengikut aturan Dia..

Nurul Jaliah said...

:'(
thanks kak epi..

shilafaizz said...

emm...sabor ye jely...
tiap orang ade rezeki masing2..
maybe skrg ko xnampak lg, tapi Allah dan susun aturan hidup kita..
tapi..aturan tu semua berdasarkan usaha kita jugak..
so lepas Master ko plan la, nak watpe, cari keje ke, jadi tutor ke..
dannn...aku doakan semoga ko cepat2 kawin yer.. (hopefully abg anep membaca komen ini...huhu..abg anep, cepat2 pinang jely tuh!)

Post a Comment