Saturday, January 8, 2011

Entry di Hari Sabtu Lagi.....

HelloooOOOOoooo!!!!!

heh..nak update lg...aku baru abis kelas 'VEMMA'...ni tengah online kat uncle K..nak cite pasal vemma..hehe..ape kejadahnye lahh vemma ni kan..heh..aku pon tak tau nak explain cenggane..aku tejebak dlm bende ni pun di sebabkan oleh en anip..huhu

Vemma ni actually adelah sejenis minuman nutrisi utk kesihatan tubuh badan..skang ni da bykkan kat pasaran pasal suplement kesihatan ni as people nowadays more concern about their health..aku baru lg gak tejebak dgn bende nih..stakat yg aku buat bnd nih hehe...suke..(sbb dpt duet)..ari ni jek pagi tadi dpt email dr maybank2u..duit masuk lag..walaupun tak byk...tap ade la..at least masyukkk gakkk..hehe..

Aku tanak cite panjang pasal bende nih..tap kalau korang beminat boley la click kat 'vemma malaysia' kat blog aku nih..nant register kat situ...free jekk.. wokeyhh?????



cau cin cau...

0 comments:

Post a Comment