Thursday, January 20, 2011

Makan Free di ....

YuhooOOOoo... :D

Makan free..2 ari korang tau aku dpt invitation nih...heh..bukan calang2 org nak dpt invitation makan free nih.. (sila jgn POYOPO ok ) Makan free kat my uncle's restaurant in front of CASTLE...korang mesti tau CASTLE kan kedai arab tuh..so kedai my uncle depan kedai depa lahh..kalau ckp name kedai uncle aku tuh confirm tak kenal sbb tak glamor mana lg pong...(jahat ke???) mmg tak glamor pun..

So bebalik pada makan free..heh..aku di jemput utk makan free kat sini sbb ade org lain nak amik alih kedai tuh..( huhu sedeh!!)  jadinye my uncle tuh suh la jengah2 sambil2 makan free sebelum kedai tu beralih tangan kepada org lain..aku makan blackpepper roasted chiken with rice dgn minum air menu aku sendiri ok!! sour plum blended..( air lukman buat mmg best!!..tap kalau campur dgn apple blend skali..lg bestt!!) cukup2..suppose ade 2 menu..tap satu menu lg tu tak sempat nak amik gambar sbb tukang makannye pelahap sgt.. ;p

kak ina masak mmg bestt..yummy2..:D

0 comments:

Post a Comment