Wednesday, January 12, 2011

Mali's Corner

Hello!!

Hari ni mood aku swing skett..mcm2 rasa ade..tulahh bgn lambat lg..pulak tu tdo lepas subuh..( esok tanak da buat mcm tuh) So takdek pape yang menarik pun yang aku buat arini..yelahh..da bgn pkl 12 tgh ari..ape lg..celik2 mata pun sbb bunyi anak kucing sape tahh..mengiau kuat gile..mcm kat sebelah telinge aku jek bunyinyekk..sejukk kot..ujan kan..tu yg buat aku tdoq tak sedar da tgh ari (alasan jekk

Ape yg aku buat hari ni?? bgn pkl 12..pastu duk mengadap laptop...sarapan confirm la tak...(hancur lg diet aku)..pkl 3 baru p mandi..sejokk lg..gigil aku..sampai menyucuk ke tulang kering..pastu solat zuhur..lepas solat..sambung lg ngadap laptop...pastu baru teringat yg aku ade rendam baju...so p la memberus baju..da siap berus..jemur kat dlm toilet jekk sbb takot ujann..pastu da pkl 4..main2 dgn laptop lg..(sungguh tak produktif kan??) Azan asar..p la smyg asar..sudah smyg..nampak baju yg mgg lepas tak lipat lg..lipat la kain baju tuh...da siap melipat..sambil layan lagu 'Alley Cats' marking la paper quiz student..hurmm..tak sempat abis satu section pun..Azan maghrib plak..p la smyg maghrib..pastu ngaji skali ( bg naik sket semangat..mungkin sbb da bape ari tak ngaji kot )..sudah ngaji..sambung marking sambil tgg isya'...pastu en anip tepon btau yg dia nak p kelas 'Vemma'..

Aku pun smbg la marking lg smp la azan isya'...tetibe rasa boring gile..rasa mcm ape tahh..msg kak uul..ajak kua..kak uul plak ckp okay..hoyei2...ada kawan nak kua..so....tempat yg kite tujui ialah..'MALI's Corner'..yg jugak di kenali sbg MALINJA...sib baik dia tak makan lg..so ade la teman makan aku...kat Mali ni glamour dgn "char kuew tiaw dgn nasi lemak"nye.. so aku tetibe rasa mcm nak makan nasi lemak..kak uul plak makan char kuew tiaw..beratur panjang seyhh...sib baik cepat dpt makan..pastu ape lg..amik2 gambar..hahaha..mcm jakon pun ade jugak..tap...ade aku kesahhh???? hahahaha..suke hati aku lahh.. :P

Kat bawah ni aku ade letak gambarnye..dr penuh pinggan sampai la tinggal tulang ayam dgn kulit udang jekk..hehe...selamat menjamu mata yekk...


okay lahh..perut da kenyang..hati da senang..aku tdoq dulu yekk...gud nite...






Note: Nurul Jaliah sila diet esok hari yekkk..(ye...Baekkkk)- dalam nada terpaksa..huhu

0 comments:

Post a Comment