Saturday, January 8, 2011

Romantik tak Saya???

Salam..

Wahh..malam2 ni tetibe rasa nak feel romantik..hehe..tad tetengah duk ym dgn my beloved cuzzy (cik rahah ramlan) tetibe tekeluar cite pasal sorg hamba ALLAH nih...aip2..bukan ngumpat tau..ckp2 jekk..hehe
yg byk2 cite tu tak yah la aku cite..cume aku nak quote skett jek conversation aku dgn cuzzy aku tuh..

 nurul: awk rasakan..*** tu mcm mane
 rah: hah?
 rah: mcm *** lah
 nurul: ishh.. mcm mane org nye.. dr pandangan mata org lua
 rah: hahah y sy tau, dari dulu sy kenal dia, mmg camtu lah dia tho tak rapat mana dgn dia, but i   
         dont see  that he change much
 rah: he is a keeper.. maksudnya kalau dia dah syg he'll keep doing that forever
 rah: bersyukur lah dia pilih awak of all the people around him
 rah: awk y ckp kan carik org y carik kita
 rah: saya nak tambah ni syg org y syg kita.. so keep doing that


"When we love, it isn't because the person's perfect, it's because we learn to see an imperfect person perfectly"


pssstt..it's not who you are to the world, it's who you are to me.. it's not how many times i say i love you... it's how much I really do.. :D

For Rah..i did it!!! :P

3 comments:

prototype said...

bravo bravo!!!

ramizah ramino said...

tu la..degil lg..org ckp tak nk dengar..:P

Nurul Jaliah said...

Rah : well..:P
cik kongah : dgr ckp lah nihh...

Post a Comment