Saturday, January 8, 2011

Sabtu yang Damai

Salam and selamat pagi Sabtu...

Semalam Jumaat aku terlupa nak update blog...actually bukan telupa..duk ralit sgt tgk cite korea...dr pagi sampai la ke ptg...sampai kenyang2 kot aku tgk cite korea..tak makan ape pun..boley jek aku abis kan 3 botol 1500ml air jekk..kembong2 perut aku..huhuh...bayangkan aku minum air semalam 4 liter setengah..woohhhhh...sihat buah pinggang aku...(insyaALLLAH)..

Semalam aku ade kelas IBSO ( Islamic Banking Systems and Operations ) suppose course ni Dr. Asyraf Wajdi yg ajar..tap di sebabkan byk permintaan so dept bukak lg satu section..so aku di section yang ke 2 bersama2 dgn Dr. Shabri...If i not mistaken Dr. Shabri baru lg kot start ajar postgraduate student..tapi okay jek..sbb sem lepas pun aku ade amik course dgn dia...okay je kottt...( kalau blaja confirm la okay)

Haishhh..aku nak cite ape sebenarnye...haaa...semalam aku belanje satu hari RM 2.10 jekk..aku beli mineral water dgn kuih 2 ketul ( ketul ke???? tahlahh..huhu..kalau salah penjodoh bilangan harap di perbetulkan..) tu jek lah makanan aku..sbbnye perut tak berapa nak sihat jugak semalam...biasalah aku..sentiasa bermasalah dgn perut..aku tau puncanya..tapi buat2 tak tau..( nasi ayam penyet yang pedas gile)..huh..so sbbkan tulah mcm nak makan pun tak dek mood..huhu..

Balik dr kelas pun da pkl 930 malam....smp2 bilik en anip msg..btau dia da smp rumah (dia pegi ipoh anta adik dia dpt keje kat sana) pastu dia tanye da makan ke belum...aku ckp la belum...pastu dia pun ajak p makan..tap aku kene p amik dia...huhuh...gagah jugak la drive pegi keramat AU tuh...

So lepas pk punye pk...kiteorg pun decide p makan kat Nailis Ampang..aku order sup jekk...dia plak makan wedges jekk..sbb nye da nak pkl 11 malam..tgh2 nak makan...tetibe adik aku (cik kongah) ym ckp husband bos abah aku meninggal..tekejut aku..sbbnye aku baru jek jumpa wife dia tu tahun lepas..(Disember 2010)..meninggal di sebabkan 'Heart Attack'..Kesian...muda lg..anak2 pun kecik2 jek lg..rupanya en anip pun dpt msg kat fb pasal kematian arwah ( Dr. Mazlan Razali )..

Kisah arwah mengingat kan aku kes abah aku dulu (tahun 2009)..nant aku cite ehh pasal kes abah aku tuh...
semoga arwah di tempatkan di kalangan org2 yg soleh dan beriman...~AMEEN

AL- FATIHAH..

0 comments:

Post a Comment