Wednesday, January 5, 2011

YuuuuhoooOOooo

Hello.. :)

Alhamdulillah..at last..we managed to do the best for the presentation ( thanks to all group members- kak min, sabiqah and ilham ) heh..lepas ni proceed utk research plakk..hehe..

Aku gembira sebab dapat habuan  upah belanje makan dr en anip yg carik pasal dgn aku dah bape hari..huhu..agaknye ni la penangan org tua yg da pandai sensitip ( jgn marah ha :P) yelahh..mane tak marahh..satu ari tah bape byk kali kot tepon aku..tapi yg mmg tak bleh blah ari ni lahh..boley plak dia call ptg2 ari time aku tgh sibok duk siapkan assignment IFP boley dia call semata mata nak tanye arini ari ape...huarghhhh mmg menguji kesabaran yg mmg da tak blh sabar..sudahnye aku tercederakan diri sndr sbb sakit hati punye pasal..huh..tah ape tebiat dia..huhu..anyway..dia lah penghibur aku..hehe..

Jadi..malam ni tetibe dia ajak aku kua pas kelas..p makan kat secret recipe..hehe..ape lagi..org belanje..kite makan ye takk???..lupa plak program diet kalori aku tuh kejap..hehe...so enjoy gambar kat bwh ni..

until i c u then...


0 comments:

Post a Comment