Monday, February 14, 2011

14 Feb 2011

Salam...ape khabar korang????

Da lama jugak la aku tak update blog aku nihhh..byk bende nak di cite...tapi mungkin aku tak pandai manage masa..tu yg rasa byk jek bnd tak dapat nak kejar..huhuh..

Ari ni 14 Feb 2011...kelas international finance cancel..tapi aku kene pegi attend special konvokesyen kat CAC..huuu..pada ex uia..ingat tak time konvo aritu??? best kann...hehe UIA konvokesyen was the best!!! rindu time konvo..tak sabar nak konvo lg...lepas tu aku ke klinik..sbb kaki bengkak..dr kate mungkin sbb jogging aritu dan byk jalan..( byk jalan ke??) lepas tu aku ke post office..pos herbalife customer..actually customer tu cousin aku sendiri..hehe

Okay..at least masa aku terisi dgn bnd2 yg berfaedahh..takdek lahh duk meronggeng tak tentu pasal..heh..okay aku nak cite pasal bulan FEBRUARI..actually aku da berazam nak melancarkan misi diet aku yg asyik tegendala tuh start bulan nih..tap awal2 bulan kat rumah..so rasa mcm rugi plak diet..huhu( tak kuat iman sungguh!!) makan sedap weyhhh..rugi lah kalau diet...so a week after balik uia..exam plakk..biasanye time exam cepat lapar..sbb otak bekerje keras..caittt alasan!! :P 

JADI....aku pun decide lah mulakan diet aku harinih!!!..hopefully i will succeed!!!

okay lahh..nak kene stop dahh..tak dpt bebel lama2..sbb sat lg pkl 2 ade appointment dgn ust amirul (hehe) pastu p jalan2 kot..da lama tak kua jalan2..en bf pun takdek..outstation..huhuhu..

daaa~..till we meet again...xoxoxo  

0 comments:

Post a Comment