Thursday, April 28, 2011

Bride to be

Salam....

Hurmm...regards to the above title...I thinks I need to work out on my wedding preparation plan...huuu..seems there are a lot of things need to be done...unfortunately...I dunno and i dun have any idea where and how to start!!

P/s: leaps ni Kene cari buku aku terima nikahnye lahhhh.....huhuhuu

4 comments:

Wahida Shukeri said...

weh, bila majlis nya ni??

cik sal said...

bile dh fix trikh bru boley btul2 rancang..wat checklist...jgn pening2,wat preparation awal lagi better

shilafaizz said...

ape lagi tanyela kwn2 yg dah kawin..tanye org yg lom kawin mmg depa xtau..biasenye bride to be akan ade satu buku nota khas tentang segala persiapan dan list2 kene buat, kene beli, kene ade, kene pergi, kene attend, kene jumpa, kene cari dsb...and jangan overspend, kene ade budget dalam tiap list sebab lepas kawin lagi banyak nak pakai duit..especially klu ade rumah sendiri, segala bende nak kene beli..

Nurul Jaliah said...

Wahida: lmbt lg...awal tahun depan insyaallah
Cik sal : tarikh tak fix lg pun...baru perancangan jekkk
Shila : okeyhhh

Post a Comment