Sunday, October 23, 2011

Lg minggu bz!

Salam
23/10/2011, Ahad

Aku baru je tibe dr johor b4 maghrib tad...pegi wedding classmate master d skudai..gerak p johor semalam after class..tdo kat rumah atok ku d taman istimewa pandan..berehat2 kejap..pastu terus ke skudai...begerakla kiteorg ber8 semuanye...7 perempuan 1 jek lelaki ( en anep le tu).., jadi driver..alhamdulillah selamatla kami semua tibe d uia...
So ape yg aku nak cite ni adalah....aku penat!huuu..sgt penat..esok (isnin) dan selasa aku still ade kelas dgn student aku b4 dierg final..mwh nak list down kerje yg aku kn buat utk this coming week:
isnin : bg tips jelah kat students, presentation students investment, submit artcles review utk master, tempah kad
Selasa : kelas managerial finance,kemas brg nak balik pindah ke uia
Rabu : cuti deepavali..TAPI...huuuu discussion akaun...T_T
Khamis : study utk midterm akaun
Jumaat : study....
Sabtu : midterm...waaaaa..

Ape pun tak bleh laaaa....huhu

1 comments:

abangliey said...

Tahniah..

Post a Comment