Wednesday, March 21, 2012

Diam bukan beerti berkubur..~

Salam..

Hello bloggers!!..

Ape kabar korang2 semua..huhu..diam bukan beerti berkubur..huhu..kisahnye..knp aku da lame tak update blog..last entry was on october last year if i not mistaken..kisahnye..lupe password!! hoho..i always forgot my password!!..ni kalau tak di sebabkan adik aku cik kongah yg ingat pasword aku alamat nye tak berupdate terus lah blog aku nih..heh..

okay..whats my new update after a loonggggggg silent..huuu...before long silent aku B2B (bride to be)..hoho..and now..i am a WIFE!! (OMG) mmg tak boleh nak adapt sgt kot lg..sbb rasa diri tu single jek..haha..thats why when people ask me how ur marriage life..i have no idea..what am i going to say?? sbbnye aku rasa biase jekk..takdek ape yg membezakan pun..aku buat hal aku..en suami buat hal dia.. cume keje betambah sket lah...kn lipat baju utk 2 org..( biase jek lipat baju utk satu family - so takdek hal sangat lahh..) masak..jarang sgt la aku masak..bcoz im staying with my MIL and FIL..so tak dek masak sgt pun..breakfast kadang2 MIL aku buat kan utk aku...( aku plak naik segan..smp sanggup puasa sbb tamo makan...hahah) dinner apetah lg..balik keje makanan da terhidang..( agak heaven kan hidup aku.. :) ..heh )

ermm..whats else ehh nak cite...pasal master..alhamdulillah..i finished all my course work..now still in the progress on writing part...  korang doakan la aku ni rajin2 menulis..huhuh - da nak abes da nih..bile part tulis tu lemah gemalai sgt.. pastu bab keje plak..alhamdulillah..rezeki aku masih lagi di IIC...so far seronok keje kat sane..tgg dpt scroll master baru pk cari keje lain..for this time being..i decide to stay there jek lah..

haaa...mesti korang nak tgk gambar kawen aku kann??? ( perasan jekk ..bwekk) nant aku upload barang sekeping dua gambarnye yekk..

tu jeklah bebelan yg tah pape utk arini..

daa~

1 comments:

adah cookie said...

hehe, kalau duk dgn parents memang tak terasa sangat beza belum kahwin dgn dah kahwin.. sama la kita.. masih duk dgn parents lagi, so masih macam masa single lagi.. yg beza cuma bila tido ada big teddy kat sebelah je.. ;p

Post a Comment